Д`Агостино отчаяно искал в Ювентус

15:57
Д`Агостино отчаяно искал в Ювентус
Халфът на Удинезе Гаетано Д`Агостино разкри, че от малък е привърженик на Ювентус и спекулациите в медиите, "че ръководството на "Старата госпожа" го иска, предизвикват огромна радост в него.

"На деветгодишна възраст имах възможност да стана част от школата на Юве, защото преминах селекционен период заедно с още стотици деца и бях един от избраните. Тогава обаче предпочетох да отида в Рома, тъй като Рим е доста по-близо до родния ми град Палермо", коментира халфът на Удинезе.

"Самият факт, че има слухове за мой евентуален трансфер при "Старата госпожа", ме радва изключително много, защото аз от малък съм тифозо на "бианконерите". Когато играех в Рома успях да взема фланелка на Алесандро Дел Пиеро, тъй като за мен той е един от най-великите италиански футболисти. Тогава много ми помогна Анжело Перуци, който си беше разменил фланелката с Алекс след някакво дерби между Лацио и Юве", допълва Д`Агостино.

"Би било голямо удоволствие да стана съотборник на Диего. Той е уникален футболист. Това мога да кажа със сигурност. Вкара ни четири гола за два мача и ако не беше Диего, съм убеден, че Удинезе щеше да отстрани Вердер", каза още потенциалното ново попълнение на Ювентус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация